_Personal leadership in music

Muziek maken is heel persoonlijk, en vereist dat je goed voor jezelf zorgt.

Gedreven door de langetermijngroei van onze artiesten en ons team, vormt persoonlijk leiderschap het hart van elke samenwerking. Door waarden en ambities op elkaar af te stemmen, helpen wij je om volledig eigenaarschap te nemen over je carrière en ontwikkeling.

Of je nu grenzen wilt verleggen of werelden met elkaar wilt verbinden; wij zorgen dat jij als artiest de regie hebt, waardevolle relaties bouwt en positieve impact maakt op de wereld om je heen.

Samen brengen we ideeën tot leven, en vertalen we onze liefde voor muziek naar verbinding van mensen.
_The iconic labels

_Pushing things forward

Sony Music Entertainment heeft altijd een pioniersrol gespeeld in de muziekgeschiedenis, van het opzetten van het allereerste muzieklabel tot het uitvinden van de flat disc en het uitbrengen van een aantal van de meest invloedrijke platen aller tijden. Tegenwoordig werken we in meer dan 100 landen en ondersteunen we een divers en onderscheidend collectief van getalenteerde makers op elk niveau en op elk podium.

Sony Music Entertainment Benelux heeft kantoren in Amsterdam en Brussel. We werken samen met een breed scala aan lokale en internationale artiesten en labels in elk muziekgenre, van Afrobeats tot Electropop, van dance tot hiphop en ver daarbuiten.

Sony Music Entertainment Benelux zoekt de beste artiesten en executives in de muziekwereld om muziek en audio-entertainment van wereldklasse te creëren.

_We’re all ears

Address

Hooikaai 55

1000 Brussel

Demos

Demos, sounds recordings, musical compositions or any other creative materials can only be submitted to Sony Music through established music industry professionals.

Press

To receive more info about a Sony Music artist, including requests for interviews, review materials, photos, videos, credentials and other assets contact:

[email protected]

Brand Partnerships

Let your brand stand out creatively with a unique campaign, in collaboration with one of our artists.

[email protected]
This site is registered on wpml.org as a development site.